Връзка с нас

За повече информация за този автомобил моля, свържете се с нас.

* Задължителни полета

Програмата COLLECTION ви предлага употребявани автомобили от други марки, които са старателно проверени от "Витоша Ауто" по 65 критерия и 30 дневна опция за връщане.

SUBARU TRIBECA B9

0лв

Данни за автомобила

Цена: 0 лв.

Дата на регистрация:

Гориво:

Категория:

Тип двигател: L

Конски сили:

Пробег: 0 км

Трансмисия:

Mесечна лизингова вноска: лв.

Автомобилът може да се види в ИНФИНИТИ център София, на бул Цариградско шосе 166. Гарантиранoтехническо състояние. Възможен лизинг до 36 месеца с минимална първоначална вноска 25%.  Оборудване за модела: Kлиматроник. Датчик за външна температура. Предни възглавници. Странични въздушни възглавници тип завеса – отпред и отзад. Борд компютър. Предни и задни ел. стъкла. Ел. отопляеми странични огледала. Аудио ситема. Кожен салон. Темпомат с управление от волана. Ел. седалка на шофьора и пътника. Тонирани стъкла. Ал. джанти. Фарове за мъгла. Шибедах. Блутут.  DVD система за заден ред с дистанционно управление. Два комплекта гуми.  Цената е с ДДС!

Проверка по 65 критерия*

Всички употребявани автомобили, включени в програмите INFINITI COLLECTION и COLLECTION , са преминали успешно старателна, техническа инспекция на 65 ключови елемента.

30 дневна опция за връщане*

При покупка на употребяван автомобил от програмитеINFINITI COLLECTION и COLLECTION, Вие можете да се възползвате еднократно от опцията за връщане на автомобила.